Дубай, Обединени арабски емирства — Разрушител на ВМС на САЩ свали

...
Дубай, Обединени арабски емирства — Разрушител на ВМС на САЩ свали
Коментари Харесай

Американски военен кораб свали безпилотни летателни апарати и ракети, изстреляни по него в Червено море, докато Иран твърди, че е конфискувал петролна пратка

Дубай, Обединени арабски емирства — Разрушител на Военноморски сили на Съединени американски щати смъкна дронове и ракета, изстреляна от бунтовниците хуси в Йемен към плавателния съд в Червено море, споделиха публични лица в сряда, до момента в който индийският флот разгласява фотоси на него, до момента в който гаси пожар на борда на контейнеровоз, по-рано нападнат от хусите. беше ориентиран към USS Carney, унищожител от клас Arleigh Burke, който участваше в водената от Съединени американски щати акция против подкрепяните от Иран йеменски бунтовници, които назовават ​​атаките си отговор на войната на Израел против Хамас в Ивицата Газа.

При трето хипотетично нахлуване на Хути, Центърът за морски търговски интервенции на Обединеното кралство на английската войска заяви за неизяснен случай в сряда на 57 морски благи южно от Аден, на южното йеменско крайбрежие. Частната охранителна компания Ambrey сподели, че е обявено за детонация наоколо до кораб, само че има малко други детайлности, които са налични незабавно.

танкер, който иранските сили заловиха преди съвсем година...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР